Caspadia´s AB

Språk - Svenska
Hästverksamhet

Stall Båtels

Stuteri, försäljning och inackordering - Hästrelaterade aktiviteter och tjänster samt avel och uppfödning av hästrasen Irish Cob.

Hästverksamhet

Lantbruk - småskaligt, genuint och gott

Uppfödning och köttförsäljning av nötkreaturen Highland Cattle samt får och höns.

Hästverksamhet

Åkeri & Entreprenad

Lastbil till grus, asfalt, snöröjning och maskiner inom jordbruk och entreprenad, grävning mm.

Hästverksamhet

Här på Stall Båtels tar vi emot inackorderingar i stall eller på lösdrift, helinackorderingar eller enbart uthyrning av platsen Vi har ett stort stall med boxplatser, duschspilta och stallgångar för skötsel, fikarum med toa & dusch samt sadelkammare. Vi har också en stor hage med lösdrift för ston och valacker. Vi kan även ta emot hästar för rehabilitering och viss träning.

Vi anordnar ibland kurser av olika slag.

Vi säljer en del väl utvalda produkter och fodertillskott för häst, produkter som är så naturliga som möjligt och utan kemiska tillsatser. Vi säljer inget som vi inte själv vill använda och testar därför produkterna innan vi börjar sälja dem.

Vår filosofi är att inget är omöjligt, men vissa saker kan ta lite längre tid. Vi satsar på kvalitét framför kvantitét.

Hästarna som bor här får fri tillgång på grovfoder ( i vissa fall begränsad fri tillgång genom småmaskiga hönät) eller bete och mineraler, alger och salt samt vatten i uppvärmda vattenkoppar vintertid. Kraftfoder kan portioneras ut till dom som behöver det, efter överenskommelse med ägare när det gäller inackorderingar.Vi ger våra hästar naturliga mineraler och så långt det går anvönder naturmedicin och örter. Våra hästar går barfota och verkas för barfotagång. Inackorderade hästar som går i flock ska ej skos med järnskor pga skaderisken i hagen men du väljer själv vem som utför hovvården, vid önskemål kan det utföras av mig, Cicci, som är utbildad hovformsspecialist enligt SANHCP.

Här får hästarna regelbundna kontroller av utbildad hästtandläkare samt kiropraktor.

Här på gården jobbar alltid 1-2 personer heltid och det finns alltså för det mesta någon i närheten. Hästarna går i flock och får mycket naturlig stimulans av varandra.

Senast uppdaterad: 2016-08-07


Cecilia & Kristoffer Nilsson

Klusån 8
96024 Harads
Sverige

Cicci: 076-107 49 70
Kristoffer: 070-278 11 13

cicci@caspadia.se
Kristoffer@caspadia.se

Caspadias Lantbruk &  Entreprenad - Logga

Caspadia's på FacebookCaspadia's © 2015 | Webb & Foto: Kontakt